Wie Zijn Wij

Marcelle Zwinkels

General Manager

Georges Wolfgang

Zwinkels Tours Cameroon
Financial Administrator

Emmanuel Ndikum

Zwinkels Guest House
House Keeping

Ben Zwinkels

Adviseur

Ngong David Diangha

Zwinkels Mountain Lodge
Assistant Manager

Elsie Bongben

Zwinkels Guest House
Housekeeping

Shangtal Berke

Team member

Cecile Wihmwembom

Cecile’s guesthouse manager

Unity Fien

Zwinkels Mountain Lodge
House Keeping

VOORGESCHIEDENIS

Afrika is sterk in beweging en er komen steeds meer positieve verhalen over dit continent in de media. Met haar 55 landen heeft Afrika een enorme schat aan olie en andere grondstoffen, maar Afrika bezit tevens een enorm toeristisch potentieel, dat maar beperkt wordt geëxploiteerd. Iedereen kent Zuid-Afrika, Kenia en Tunesië, maar de meeste Nederlanders zijn niet bekend met het toeristisch potentieel van Kameroen. Het schitterende land Kameroen wordt vaak “Afrika in miniatuur” genoemd. Deze naam dankt het land aan het feit dat er zoveel verschillende aspecten van de Afrikaanse cultuur en natuur te vinden zijn. Zo is er een ongelooflijke variëteit aan ecosystemen, en telt het land 80 verschillende stammen, waarvan men door het land vele culturele sporen kan zien en men kan genieten van talloze culturele activiteiten, zoals bijvoorbeeld een kennismaking met de traditionele muziek en dans of met een plaatselijke chief. Een van de initiatiefnemers, Ben Zwinkels, heeft in de jaren zeventig vier jaar in Kameroen gewoond en is tot op heden nog steeds werkzaam in het land. Uit de band die daardoor ontstaan is, is in samenwerking met Amour Mezam, een lokale busonderneming, Zwinkels Tours Cameroon voortgekomen, die zich voornamelijk richt op het bevorderen van duurzaam toerisme naar Kameroen voor Nederlanders met oog voor natuur, cultuur en kennismaking met de lokale bevolking. Het reisbureau Zwinkels Tours Cameroon heeft veel contacten met de vele lokale koninkrijken.

ORGANISATIE

Achter de organisatie van uw reis naar Kameroen staat dus een schat aan Kameroen ervaring en aan specialisme op het gebied van reisorganisatie en Uitgebreide contacten in Kameroen met mensen, die toeristen uit Nederland graag van harte willen ontvangen en willen laten genieten van het boeiende en magische land. In Nederland staan de volgende mensen voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw reis (eventueel op maat) uit te stippelen en te reserveren en u een onvergetelijke reis te bezorgen.

Marcelle Zwinkels

Marcelle Zwinkels is de reisspecialist en reisbegeleider tijdens uw reis naar Kameroen. Haar ervaring ligt vooral op het vlak van het reserveren van vliegtuigtickets, boeken van hotels, transport en reisbegeleiding, kortom het ontwerpen van uw reisprogramma op maat. Haar ervaring deed zij op tijdens haar ruim 35 jarige loopbaan in de luchtvaart. Zo begeleidde zij reeds groepen naar Iran, Zwitserland, Portugal en China en heeft zij alle continenten van de wereld gezien. Zij is een echte Afrikakenner. Zo reist zij zeer regelmatig naar Kameroen hetzij om reizen te begeleiden, hetzij om haar man op een van zijn vele reizen naar Afrika te vergezellen of om nieuwe reisideeën op te doen. Zij maakt dankbaar gebruik van de expertise, de adviezen en het uitgebreide netwerk van haar man Ben Zwinkels.

Ben Zwinkels

Ben Zwinkels is Kameroenkenner bij uitstek. Heeft zelf vanaf 1975 vier jaar in het Engelstalige Kameroen (Kumba) gewoond en gewerkt. Uit hoofde van zijn huidige werk bij een ontwikkelingsbank in Nederland bezoekt hij Kameroen zeker 5 tot 6 keer per jaar. In de bijna 30 jaar dat hij in Kameroen komt, heeft hij een groot en zeer betrouwbaar netwerk opgebouwd van contacten in zowel de toeristische als de zakelijke branche. Ook op regeringsniveau heeft Ben regelmatig contact met ministers waaronder ook de minister van toerisme in Kameroen.

Service

Ideeën voor klanten

Open communicatie

Contact Us

You may contact us by filling in this form any time you need professional support or have any questions. You can also fill in the form to leave your comments or feedback.
Name:*
E-mail:*
Phone:
-
Mobile:
-
Company:
Subject:*
Which topic best describes your question?*
Details:
Type the characters you see here:

* Indicates required fields