Introductie

HET LAND KAMEROEN

Het land Kameroen is een uniek land, geweldig mooi met veel verscheidenheid aan cultuur en natuur. Het land heeft een groot aantal verschillende en bijzonder interessante bevolkingsgroepen. Wij durven te zeggen, dat Kameroen een van de mooiste landen is van Afrika nog ongerept en met vele mogelijkheden voor nieuwe avontuurlijke lokale reizen en ontdekkingen. Wij verwijzen U naar de verschillende opgesomde reizen in onze websites.

Kameroenreizen.nl verzorgt reizen op maat naar Kameroen. Onze jarenlange expertise stelt ons in staat u te ondersteunen bij het organiseren van uw reis naar Kameroen zoals u dat wenst. Wij kunnen voor u een reis op maat samenstellen (vanaf 2 personen!), waarbij wij zorgen eventueel voor uw tickets, het boeken van hotels, het regelen van privévervoer met chauffeur, begeleiding ter plaatse, eventuele excursies e.d., in de mate waarin u dat wenst! Wij kunnen uw reizen richten op cultuur of natuur of een combinatie daarvan. Dit kan variëren van het regelen van de grote lijnen, tot het uitwerken van een reisschema voor een groep van maximaal 12 personen. Alle reizen worden uitgevoerd door onze vestiging in Kameroen namelijk Zwinkels Tours Cameroon.

Zwinkels Tours Cameroon is een organisatie, die door het Ministerie van Toerisme in Kameroen is geautoriseerd om een Tour Operator Company te exploiteren. Zwinkels Tours heeft officieel een A-status en voert allerlei activiteiten uit op het gebied van toerisme in Kameroen. Voor haar organisatie in Kameroen en voor het verkrijgen van deze status heeft Zwinkels Tours financiële garanties aan de Ministerie van Toerisme moeten afgeven en wordt zij regelmatig gecontroleerd of de onderneming voldoet aan alle voorwaarden van veiligheid en of de organisatie de vereiste lokale verzekeringen van transport en algemene risico’s heeft afgesloten. Reizen in Kameroen kan fantastisch zijn, maar voor een aantal aspecten is oplettendheid aanbevolen. Graag verwijzen wij naar onze website: “Veiligheid en aandacht voor voorzichtig handelen in Kameroen”.

 

U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een unieke, avontuurlijke vakantie, samengesteld door mensen met verstand van zaken. Op deze website kunt u veel informatie vinden over hoe wij werken, maar ook over Kameroen zelf en treft u links aan naar nuttige websites. Wilt u meer informatie? Aarzelt u dan niet en mail naar info@kameroenreizen.nl of mzwinkels@yahoo.com.